Är företaget nära konkurs?

Rädda det som räddas kan när betalningssvårigheterna uppstått. Undvik personligt betalningsansvar och få bokföring och papper i ordning inför konkursen.

Det hjälper vi dig med. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig!

Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a subject.

Vägledning genom konkurs, rekonstruktion eller likvidation

Skuldrådgivning och hantering av företagets skulder

Hitta köpare till företaget eller andra finansieringslösningar

Innan konkursen är ett faktum

Om företaget har drabbats av betalningssvårigheter, anmärkningar eller att löneutbetalningar börjat förskjutas är det tecken på att ekonomin går dåligt.

Att ta tag i en konkurs innan det är ett faktum gör det möjligt för dig att rädda det som räddas kan ur bolaget samtidigt som du inte riskerar ett personligt betalningsansvar som styrelseledamot.

Över 100 företag med dålig ekonomi

Vi har hjälpt över hundratals företag genom åren och kan direkt se varningssignalerna vid en förestående konkurs. Uppfyller du någon av dem bör du kontakta oss så vi kan börja jobba med ditt ärende redan idag!

icons8-factory-breakdown-50

Industriföretag i konkurs

Vi har erfarenhet av att hjälpa industriföretag i en samling olika branscher. Allt från metallindustrin till kemisk industri.

icons8-semi-truck-50

Åkeri i konkurs

När ett större kontrakt tar slut eller konkurrensen blir för svår med utländska förare och högre drivmedelspriser kan betalningssvårigheter uppvisa sig i åkeriföretaget.

icons8-digger-50

Byggföretag i konkurs

Vi har lång erfarenhet av hantering av skulder och affärsutveckling i byggbranschen. Sök hjälp snabbt om ditt byggföretag har betalningssvårigheter för att undvika konkurs.

Kontakta oss innan konkursen är ett faktum

Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a subject.

Eller slå oss en signal på 072-1874541, måndag till fredag.