skip to Main Content

Om Bravo

Ibland går företaget lite trögt...

Därför tycker vi du ska prata med oss. Vi lär känna dig och ditt företag och därefter ser vi vad du är i behov av för utveckling för att öka affärerna. Vår bedömning grundar sig på lång erfarenhet av företag inom flera olika branscher och vi ser till helheten. Det viktigaste för oss är att vi jobbar tillsammans med ditt företag och ser till att tjänsten- eller produkten når rätt kunder. Har ni problem med finansiering har vi erfarenhet och rådgivning som löser företagets kassaflöde.

Affärsutveckling & Rådgivning

Det kan vara ett ensamt och tufft liv att driva företag. Du har anställda, kunder, myndigheter och mängder av saker att tänka på. Vår rådgivning är alltid påtaglig och direkt. Vi levererar inte färdiga modeller och lösningar i en fin presentation. På Bravo Ekonomi har vi erfarenhet av småföretagande och hur det ibland går upp och ner för företagets ekonomi. Vår kompetens ligger i att se till företagets verksamhet och förståelsen för den.

Vilka är vi på Bravo?

På Bravo Ekonomi har vi tillgång till flera kompetenta och duktiga konsulter inom redovisning och ekonomi. Bravo Ekonomi har även flera samarbetspartners inom områden vi vet kan behövas av våra kunder, så som jurister och affärsmäklare. Och vi söker alltid samarbete med fler duktiga konsulter. Känner du dig träffad ska du kontakta oss.

Bravo Ekonomi
559118-1697
Värtavägen 29
115 29 Stockholm
info@bravoekonomi.se

Back To Top